Drew Community  

Go Back   Drew Community > General Forums > Technology Discussion
uLogin ID  
Password
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-04-2009, 07:01 PM
Karen M. Kurtyka
 
Posts: n/a
Default Wireless Adapter Keeps Shutting Off

I just had my machine re-imaged this week, and since having that done, I can't get wireless internet. Every time I start it up, the default is that the adapter is switched off. So, each time, I must turn it on manually by going to View Wireless Networks --> Change Advanced Settings --> Configure Advanced --> Wireless On and then press Fn + F5. This system, though a bit annoying, was working fine when I was at home the past two days. Now when I go through the process, my wireless LED lights up and then flickers off after about 5 seconds and I cannot connect.

Do I have to update the drivers somehow? When I click on Update, it asks me to insert a CD, which I do not have.

If it makes a difference, I'm operating a ThinkPad T43 with XP Professional.

Any ideas?
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.5.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

Drew University is not responsible for the content of posts made on this site. All posts and comments reflect the opinion of the author.