Drew Community  

Go Back   Drew Community > General Forums > Gripes
uLogin ID  
Password
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-30-2005, 02:15 PM
Justin M. Giza
 
Posts: n/a
Default Network Lag?

So is it just me, or does the network seem to be running slower than ever as of late? I'm not talking about games or whatever, I'm just talking general websites.

Took me almost three full minutes to successfully log into my bank's website today. Almost reminds me of class registration. Though this has been the worst of it, this just seems to be a running trend lately for most non-Drew sites I visit recently. Wasn't our connection UPGRADED sometime during the summer? I seem to recall getting an email sometime last year saying that it would be.

Maybe it's just my awful R40 acting up again (and please no one contest it this time... I've blown through three hard drives), but maybe not. I would find it hard to blame filesharing for the lag, seeing as it often feels like Drew's pretty much cut off anything involving the internet that's not AIM.

Anyone out there who might have an idea? Thanks!

Last edited by Justin M. Giza : 09-30-2005 at 05:00 PM.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.5.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

Drew University is not responsible for the content of posts made on this site. All posts and comments reflect the opinion of the author.