Drew Community  

Go Back   Drew Community > General Forums > Technology Discussion
uLogin ID  
Password
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 09-01-2010, 03:37 AM
James A. Matarrese's Avatar
James A. Matarrese James A. Matarrese is offline
Ranger Cub
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 30
Default Evolution Mail with Groupwise

I'm trying to get my Evolution Mail client running on Ubuntu 10.xx to connect directly with the GW server (not through IMAP, as I want the address book). It keeps telling me it failed to authenticate, even though I know my credentials are accurate. My current settings are:

Server: gwpo.drew.edu
SOAP Port: 1677
Auth type: Password
Security: SSL

I've also tried with the security set to TLS and None, but neither of those work either, and yield the same results. Thanks for any help, guys.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.5.7
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.

Drew University is not responsible for the content of posts made on this site. All posts and comments reflect the opinion of the author.